fbpx

Karate Moerdijk

GOJU-RYU KARATE-DO

Seiwakai & JKF Gojukai

Karate Moerdijk verzorgt trainingen voor jong & oud in Zevenbergen.
Leden kunnen rekenen op een goed pedagogisch en veilig sportklimaat

Proefles aanvragen

Home » Aanbod » Doyo Defence

DOYO DEFENCE

Doyo Defence is een doorlopende fysieke en mentale weerbaarheidstraining, speciaal opgezet voor jongens en meiden van 7 tot en met 10 jaar en 11 tot en met 14 jaar. Doyo Defence organiseren we iedere donderdagavond in de dojo van Karate Moerdijk in Zevenbergen. Hoewel de trainingen overlapping in pedagogische waarden (doorzetten, meer zelfvertrouwen, trots, etc.) heeft met traditionele karatelessen, is Doyo Defence een heel ander soort aanbod dan karate (en geen vervanging van de karatesport). Het betreffen wekelijkse weerbaarheidstrainingen. Doyo Defence is er het hele jaar door.

Over Doyo Defence

In de loop der jaren heeft Karate Moerdijk een mooie samenwerking opgebouwd met het CJG Moerdijk en met bijna alle basisscholen binnen de Gemeente Moerdijk. Er wordt met enige regelmaat door deze instanties, kinderen doorverwezen met een weerbaarheids-hulpvraag. Per leeftijdsgroep hanteren we een maximum van 20 kinderen.

Daarbij vermelden we met trots dat we sinds 2015 jaarlijks cursussen weerbaarheid aanbieden op basisscholen binnen de Gemeente Moerdijk. Het komende schooljaar verzorgen we maar liefst op 14 van de 19 basisscholen binnen de Gemeente Moerdijk cursussen in weerbaarheid. De cursussen op de basisscholen staan vooral in het teken om het groepsproces een boost te geven en alle kinderen tools aan te reiken hoe ze grenzen kunnen aangeven en voor zichzelf op een goede constructieve manier kunnen opkomen. In de wekelijkse Doyo Defence lessen zoomen we meer in op het individu en is er ruimte voor veel meer persoonlijke aandacht en begeleiding op maat.

Momenteel werken we nog niet met een wachtlijst maar we sluiten niet uit dat dit in de toekomst wel zal gebeuren.
Meld je aan voor een proefles.

Klik op de onderstaande button om onze abonnementsvormen en tarieven te bekijken.

Meer informatie

De trainingsintensiteit is zowel fysiek, stoten en trappen incasseren en conditioneel gezien, als mentaal precies op het niveau buiten je comfort zone,
wat je nodig hebt om verder te kunnen komen.
De lessen zijn zeker een aanrader. LEES MEER

Jasper

Ik kan mijn energie goed kwijt tijdens de lessen.

Ralph

Karate Moerdijk is naar mijn idee meer als een gewone karateschool. Het is laagdrempelig voor wanneer je er voor het eerst bent. LEES MEER

Peter

Super karate school met professionele en kundige leraren.

Sander

Ik vind het fijn dat ik mezelf leer verdedigen.

Mical

Wat is het leukste aan Karate Moerdijk? Dat ik vrienden heb gemaakt op de club en deze elke week kan zien tijdens de training.

Rens

Het leukste aan Karate Moerdijk vind ik de trainingen. Zowel de traditionele trainingen als de wedstrijdtrainingen.

Sven

PARTNERS VAN DOYO DEFENCE

Karate Moerdijk

GOJU-RYU KARATE-DO

Seiwakai & JKF Gojukai

Karate Moerdijk verzorgt trainingen voor jong & oud.
Vraag een proefles aan om dit zelf te ervaren!

Proefles aanvragen

X