fbpx
Home » Activiteitencommissie

Activiteiten Commissie

De Activiteitencommissie organiseert ieder jaar terugkerende activiteiten zoals, het jeugdkamp, de midwintertraining, Karate Moerdijk toernooi, nieuwjaarsreceptie en een activiteit voor de kerstdagen. Verder speelt de activiteitencommissie graag in op de behoefte van de leden. De vorm van deze activiteiten verschilt per jaar, maar staat altijd in het teken van binding, sportiviteit en vooral heel veel plezier!

Weet jij een leuke activiteit die je graag met de karateschool zou willen doen, dan kun je dit met de activiteitencommissie delen. Stuur dan een e-mail naar info@karatemoerdijk.nl met daarin je voorstel. Sensei Arno zorgt dat dit dan op de agenda komt bij de commissievergaderingen die maandelijks plaatsvinden. Er zal altijd terugkoppeling plaatsvinden of het voorstel opgepakt wordt of niet.

Monique - Karate Moerdijk

Monique Arensman

Renate - Karate Moerdijk

Renate Hoenink

Commissielid Alie

Alie van den Berg

Arno Yarzagaray - Karate Moerdijk

Arno Yarzagaray

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Webshop

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

Jeugd sportfonds

Karate Moerdijk werkt samen met het jeugdsportfonds. Alle kinderen moeten kunnen sporten. Klik op de link hierboven en je kunt meer lezen over hoe de procedure werkt.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact