fbpx
Home » Bedrijven

Karate Moerdijk voor Bedrijven

Workshop zelfverdediging

Zoekt u een inspirerende activiteit voor uw werknemers op een teamdag dan biedt Karate Moerdijk de workshop zelfverdediging aan.

De trainer(s) maken je bewust van de persoonlijke grenzen, waarna je oefent deze duidelijk aan te geven. Met de trainers oefen je vervolgens wat je het beste kunt doen als iemand toch over je grenzen stapt of je zelfs in een bedreigende situatie vastpakt. Een energieke en verhelderende workshop, die je nog lang zult bijblijven. Comfortabele kleding is een must.

Deze workshop duurt maximaal 1 uur, kan eventueel ingekort worden. Wij zijn er een dagdeel of een dag waardoor er meerdere groepen kennis kunnen maken met deze praktische workshop

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier.

Vraag nu een proefles aan!

Klik op de onderstaande button voor een proefles naar keuze.

Proefles Aanvragen

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Club kleding

Sweaters, t-shirts, bidons, slippers en telefoonhoesjes van jouw karateclub! Meer artikelen worden binnenkort toegevoegd.

WEBSHOP

Je karatepak, bescherming en alles wat je nodig hebt voor de karateles bestellen in de webshop! Je kunt de artikelen laten bezorgen of ophalen in de les.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact

X