fbpx

Het 8th Karate Moerdijk Tournament vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023. Dit betreft een kata – en kumite toernooi bedoeld om kinderen wedstrijdervaring op te laten doen, maar is ook zeer geschikt voor de wat meer ervaren karateka’s. Ook dit jaar hebben we categorieën voor volwassenen(18+) in kata en kumite. Er worden poules gemaakt op ervaring en uiteraard op leeftijd en gewicht. Voor de beginnende karateka is dit laagdrempelig en voor de meer ervaren karateka’s biedt dit nog steeds een mooie uitdaging.

De karateka’s gaan niet met lege handen naar huis, alle deelnemers ontvangen een deelname oorkonde. Voor de 1e ,2e en 3e plaats zijn er bekers. Bij de teamkata’s zijn er voor alle winnende deelnemers medailles. Iedereen krijgt door het systeem van dubbele eliminatie tenminste 2 kansen. Door de dubbele eliminatie is er wel slechts 1 derde plaats.

Locatie:
De Niervaert
Molenvliet 7
4791 GB Klundert

 

Tijdschema
Ochtend: (team)Kata en  Jiyu Kumite

Middag Kumite (WKF Rules)

Wil je als club meedoen aan dit toernooi stuur een e-mail naar info@karatemoerdijk.nl

 

Aanmelden kan hier.

Dit jaar gaan we met de jeugd op SUMMER KARATECAMP!! Ook gaan we dit jaar naar een andere locatie toe, wel weer in Zeeland dus net als voorgaande jaren niet heel ver weg. We gaan naar recreatiepark de Klaverweide in Ellemeet. Het strand bevind zich op 750 meter van de groeps-accommodatie de Distel waar we verblijven. De komende maanden wordt er door de activiteitencommissie weer gewerkt aan een nieuw thema en een mooi programma met allerlei leuke karatetrainingen en spel en activiteiten. We gaan er net als de afgelopen jaren weer een top kamp van maken.

Het jeugdkamp valt dit jaar in het weekend van 7 t/m 9 JULI 2023. Op vrijdagavond 7 juli starten we het kamp rond 18.30 uur. Op zondag 9 juli kunnen de kinderen weer rond 15.30 uur worden opgehaald. We bieden net als afgelopen jaren twee opties:

Optie 1
Volledig kampweekend, betreft twee overnachtingen, inclusief 2 keer ontbijt, 2 keer lunch en 1 x diner.

Optie 2
Eén dag meegenieten van de sfeer op het kamp, enkel de zaterdag mogelijk van 09.00 – 19.00 uur Inbegrepen: 1 keer lunch en 1 keer diner

Aanmeldingen die niet zijn betaald zijn niet geldig. Je staat aangemeld zodra de betaling via onze webshop is voldaan. Gezien de populariteit van onze jeugdkampen raden wij aan niet te lang te wachten met opgeven. Zodra de 35 plekjes zijn vergeven zijn overnachtingen niet meer mogelijk. Optie 2 blijft tot twee weken voor aanvang van het kamp nog mogelijk.

In verband met de reservering van de accommodatie geldt dat er geen restitutie mogelijk is als de karateka toch niet kan deelnemen.

Op zaterdag 15 juli staat het volgende kyu examen gepland. Net als afgelopen keer nemen we de examens af in groepen welke zijn samengesteld op kyu graad.

De kyu examens
Alle examens worden op 1 dag afgenomen in de dojo van Karate Moerdijk in Zevenbergen. De deelnemers die op examen kunnen gaan ontvangen een uitnodiging en worden in groepen ingedeeld. Het is niet mogelijk om het examen in te halen op een ander moment.

Planning:
10.00-12.00 uur volwassenen en 13+; alle banden
13.00-14.30 uur jeugd 7 t/m 12 jaar; witte band houders (inclusief gele strepen)
14.30-16.00 uur jeugd 7 t/m 12 jaar; gele en oranje band houders (inclusief oranje en groene strepen)

Wat vragen wij van de deelnemers
* Kom op tijd
* Kom in karatepak
* Zorg dat alle strepen op de banden kloppen en draag de juiste kleur band
* Zorg dat je pak voorzien is van het Karate Moerdijk logo (oude logo is ook toegestaan)
* Zorg dat er vooraf betaald is via de webshop

Inschrijven klik hier

Wij wensen je alvast heel veel succes met de voorbereiding en het examen zelf.

 

X