fbpx

Seiwakai Seminar 1-2 oktober 2022, onder leiding van Abel Figueiredo kyoshi 7th dan.

Zaterdag 09.30-12.00 uur – 14.30-17.00 uur

Zondag 09.30-12.00 uur – 14.30-17.00 uur

Mogelijkheid voor dan examens (alleen Seiwakai) op zaterdag na de middagtraining van 17.30-19.00 uur.

 

Locaties:

Zaterdag: De Neerhof. Bloedkoraal 1, 4762 BJ Zevenbergen

Zaterdag dan examens: Dojo Karate Moerdijk, Kristallaan 25 C, 4761 ZC Zevenbergen

Zondag: De Niervaert, Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

 

Geschikt voor:

Alle volwassenen, iedereen kan meedoen. Voor jeugd geldt hetzelfde alleen raden wij aan om te kijken naar het kind of hij/zij zulke lange trainingen geconcentreerd en met plezier kan bijwonen.

 

Opties:

Alleen de zaterdag trainen: €45,-

Alleen de zondag trainen: €45,-

Zaterdag en zondag trainen: €75,-

Na de zomervakantie, starten we met een nieuwe beginnersgroep karate voor volwassenen in Zevenbergen.
Altijd al eens een vechtsport willen proberen, misschien wel karate in het bijzonder? Dit is je kans! Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht. De eerste maand (4x) train je gratis in een aparte groep met gelijkgestemden onder begeleiding van een zeer ervaren Sensei. Na deze vier weken stroom je in een groep voor volwassenen met witte t/m blauwe band.
De eerste les wordt gegeven op maandagavond 12 september van 20.30-21.30 uur.
P.S. Mocht je meer mogelijk geïnteresseerden weten: nodig ze gerust uit!
Aanmelden vul hier het contactformulier in.

Het 7th Karate Moerdijk Tournament vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2022. Dit betreft een kata – en kumite toernooi bedoeld om kinderen wedstrijdervaring op te laten doen, maar is ook zeer geschikt voor de wat meer ervaren karateka’s. Ook dit jaar hebben we categorieën voor volwassenen(18+) in kata en kumite. Er worden poules gemaakt op ervaring en uiteraard op leeftijd en gewicht. Voor de beginnende karateka is dit laagdrempelig en voor de meer ervaren karateka’s biedt dit nog steeds een mooie uitdaging.

De karateka’s gaan niet met lege handen naar huis, alle deelnemers ontvangen een deelname oorkonde. Voor de 1e ,2e en 3e plaats zijn er bekers. Bij de teamkata’s zijn er voor alle winnende deelnemers medailles. Iedereen krijgt door het systeem van dubbele eliminatie tenminste 2 kansen. Door de dubbele eliminatie is er wel slechts 1 derde plaats.

Locatie:
De Niervaert
Molenvliet 7
4791 GB Klundert

 

Tijdschema
Ochtend: (team)Kata en  Jiyu Kumite

Middag Kumite (WKF Rules)

Wil je als club meedoen aan dit toernooi stuur een e-mail naar info@karatemoerdijk.nl

 

Aanmelden kan hier.

Op woensdag 19 maart 2022 vinden de stip examens plaats voor de karateka’s van 3 t/m 6 jaar. Het stip examen wordt tijdens de reguliere les afgenomen.

Bij het slagen krijgt de deelnemer een nieuwe stip op de band en een Seiwakai diploma. Deze worden direct na het examen uitgereikt.

Ouders mogen bij het examen aanwezig zijn.

Aanmelden kan door de betaling te voldoen via de webshop.

Het aankomende Karate Moerdijk jeugdkamp staat gepland in het weekend van 13 t/m 15 mei 2022.

Na het succes van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar naar Groepsaccommodatie in de Boogerd in Burgh-Haamstede. Het beloofd weer een super weekend te worden met leuke karatetrainingen, veel leuke en creatieve activiteiten en natuurlijk heel veel gezelligheid.

Het Karate Moerdijk jeugdkamp 2022 start op vrijdag 13 mei om 18.30 uur en eindigt op zondag 15 mei omstreeks 15.00-15.30 uur. Het thema dit jaar is nog niet bekend. Uiteraard is de activiteitencommissie van Karate Moerdijk al weer hard aan de slag om er dit jaar weer een succes van te gaan maken.

Het jeugdkamp is bedoeld voor karateka’s van 6 t/m 17 jaar die een lidmaatschap hebben bij Karate Moerdijk of Isshoni Karate. Er zijn slechts 40 slaapplaatsen beschikbaar.

Optie 1
Volledig kampweekend, betreft een twee overnachtingen, inclusief 2 keer ontbijt, 2 keer lunch en 1 x diner.

Optie 2
Eén dag meegenieten van de sfeer op het kamp, enkel de zaterdag mogelijk van 09.00 – 19.00 uur
Inbegrepen: 1 keer lunch en 1 keer diner

Aanmelden is mogelijk voor Karate Moerdijk leden door de betaling via onze webshop te doen. Aanmeldingen die niet zijn betaald zijn niet geldig.  In verband met de reservering van de accommodatie geldt dat er geen restitutie mogelijk is als de karateka toch niet kan deelnemen.

Aanmeldingen voor niet-Karate Moerdijk leden verlopen via de dojo instructeur van de betreffende karateschool Isshoni Karate Zierikzee.

X