fbpx
Home » Jeugd Karate 13 t/m 17 jaar

Jeugd Karate 13 t/m 17 jaar

Karate Moerdijk biedt jeugd karate aan. In onze karatelessen leren kinderen het traditionele Goju-Ryu Karate-do. Karate is een zelfverdedigingssport, waar respect voor elkaar en met plezier sporten voorop staat. Daarbij is karate een complete training voor het hele lichaam en leer je door deze sport ook bewuster omgaan met je lijf. Karateka’s zijn binnen afzienbare tijd fitter en meer gefocust, staan beter in evenwicht, hebben een sneller reactievermogen en zijn flexibeler. Het beoefenen van jeugd karate stimuleert bovendien de ontwikkeling van discipline, zelfbeheersing, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Wij bieden de jeugd meer dan alleen karate

Van karate leren kinderen veel. Daarom bieden wij van deze zelfverdedigingssport trainingen en wedstrijden aan voor kinderen. Daarnaast organiseren wij nog andere activiteiten, zoals het jaarlijks terugkerende jeugdkamp, het Karate Moerdijk toernooi en de midwintertraining. Deze activiteiten zijn erg leuk en vinden, net als de trainingen, altijd plaats in een veilige en plezierige omgeving.

Interesse? Volg een gratis proefles!

Wil jouw kind graag op karate, maar weet je niet zeker of het echt iets voor hem of haar is? Vraag dan hieronder een gratis proefles jeugd karate aan. Je kunt via onze website ook eenvoudig een karatepak kopen. Zo is jouw kind helemaal klaar voor zijn of haar eerste karate les! Heb je vragen over onze lessen of producten? Neem dan contact op via ons online contactformulier of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)657633227.

 • 13 t/m 17 jaar

 • 1 uur

 • 3 keer per week

 • Bedragen zijn per maand:
  €26,- voor 1 x per week trainen
  €36,- voor onbeperkt trainen
  €51,- voor onbeperkt trainen en 1 PT per kwartaal

 • Lesdag(en):
  Maandag in Zevenbergen
  Dinsdag in Willemstad
  Woensdag in Zevenbergen
  Zaterdag in Zevenbergen

 • Aanvang:
  Dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur
  Woensdag van 19.15-20.15 uur
  Zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur

Vraag nu een proefles aan!

Klik op de onderstaande button voor een proefles naar keuze.

Proefles Aanvragen

Wat leer je in deze Karate les?

Respect

We gaan op een correcte maar prettige manier met elkaar om. Respect voor de leraar en voor elkaar is belangrijk binnen karate-do. Door de terugkerende structuur die uit de sport zelf komt is dit voor jeugd zeer duidelijk.

Discipline

Het steeds verbeteren van je eigen karate is een belangrijk onderdeel binnen karate-do. Do staat voor de weg die een leven lang zal duren. Er is geen einde in karate-do.

Zelfbeheersing

Kinderen leren zichzelf te beheersen en zijn daardoor in staat om op een positieve manier met de eigen emoties om te gaan. Verder leren zij controle te hebben over het eigen gedrag, kunnen ze makkelijker relativeren en gelijkmatig reageren.

Zelfverdediging

Kinderen kunnen zichzelf verdediging als ze in een noodsituatie terecht zouden komen. Uiteraard hoe langer de sport beoefend wordt hoe beter de vaardigheden worden.

Fit en Flexibel

De trainingen zorgen dat kinderen snel fitter en flexibel worden. Vooral bij het vaker beoefenen van karate merken kinderen al in een korte tijd heel veel verschil.

Sportkarate

Met jeugd beginnen we eerst met sportkarate. Kinderen kunnen hier ook wedstrijden in doen. Bij oudere jeugd leren we traditioneel jiyu kumite aan wat een zeer effectieve verdedigings kunst is.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact