fbpx
Home » Jeugdsportfonds & Meedoen West-Brabant

Jeugdsportfonds & Meedoen West-Brabant

Voor gezinnen met een laag inkomen werken wij samen met twee instanties die het mogelijk kunnen maken dat uw kind toch bij Karate Moerdijk lid wordt.

Jeugdsportfonds

Uw kind wil graag bij ons sporten maar er is thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door (een deel van) het lesgeld te betalen voor kinderen en jongeren.

U kunt zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of het sociaal wijkteam. Als de aanvraag ingediend is, kan uw kind vaak al binnen drie weken sporten. Het lesgeld wordt door het Jeugdsportfonds direct betaald aan de club.

Hoe werkt het?

Stap 1: Vraag aan de juf of meester op school, de buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of bij het sociaal wijkteam of hij/zij een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor je kan doen.
Stap 2: De intermediair doet, in overleg met u, een aanvraag.
Stap 3: De intermediair hoort meestal binnen een week of drie of de aanvraag goedgekeurd of afgekeurd is en laat dat weten.
Stap 4: Als de aanvraag goedgekeurd is, kunt uw kind gaan sporten.

Een aanvraag doen? Download hier de ouderkaart, vul in en neem hem mee naar de intermediair.
Voor meer informatie en de spelregels van gemeente Moerdijk kunt u kijken op: Jeugdsportfonds.

Meedoen West-Brabant

Ook zijn wij partner van Meedoen West-Brabant.

Uitleg

Met de regeling Meedoen krijgt u een bijdrage om bijvoorbeeld een abonnement te nemen op een sportclub, een cursus te volgen of naar het museum te gaan. Voor u of voor uw kinderen. U ontvangt hiervoor een tegoed waarmee u op de website https://meedoenhartvanwestbrabant.nl/ in de webwinkel iets kunt bestellen wat bij u past.

Aanvragen

  • U komt in aanmerking als een laag inkomen en weinig vermogen heeft;
  • Deelname is voor inwoners van Ettten-Leur, Halderberge en Moerdijk;
  • Het Werkplein van West-Brabant beoordeelt de aanvraag. U krijgt schriftelijk antwoord;

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Webshop

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

Jeugd sportfonds

Karate Moerdijk werkt samen met het jeugdsportfonds. Alle kinderen moeten kunnen sporten. Klik op de link hierboven en je kunt meer lezen over hoe de procedure werkt.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact