fbpx

Karate Moerdijk

GOJU-RYU KARATE-DO

Seiwakai & JKF Gojukai

Karate Moerdijk verzorgt trainingen voor jong & oud in Willemstad en Zevenbergen.
Leden kunnen rekenen op een goed pedagogisch en veilig sportklimaat

Bekijk ons aanbod

Home » Karate les

Karate les

Bij Karate Moerdijk in Willemstad en Zevenbergen geven wij les in het traditionele Goju-Ryu Karate-do. Karate betekent letterlijk ‘de lege hand’, omdat er geen wapens bij gebruikt worden. ‘Do’ betekent ‘leerweg’. Wij leren je dus de originele karatetechnieken. Het maakt niet uit hoe oud je bent en wat je niveau is, want iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Karate les voor iedereen in Moerdijk

Als het aankomt op karate, hebben wij voor iedereen een geschikte les in onze twee vestigingen in Moerdijk, namelijk in Willemstad en Zevenbergen. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar zijn er Tijger trainingen en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar bieden wij jeugd karate aan. Dat is super educatief en het geeft kinderen op jonge leeftijd ook nog eens een stukje extra zelfverzekerdheid, wat altijd handig is. Ook voor volwassenen hebben wij karate lessen. Al deze lessen vinden plaats in een groep, maar wil je graag eens een personal training van de karate les volgen bij Sensei Arno bij onze vestingen in Willemstad en Zevenbergen? Dat is dat uiteraard mogelijk! Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw persoonlijke karatedoelen en behaal je die dankzij de motiverende coaching van Sensei Arno. Zo ga je zelfverzekerder een wedstrijd in of haal je eerder een nieuwe band bij een van onze twee vestigingen in Moerdijk (Zevenbergen en Willemstad). Bezoek ons gerust en ontdek de wereld van karate.

Vraag een proefles aan

Meld je aan voor een gratis proefles!

Heb je interesse in karate en wil je eens een les bij ons volgen in een van onze twee vestigingen in Moerdijk, namelijk Zevenbergen en Willemstad? Meld je dan aan voor een gratis proefles. In onze webshop kun je alvast een mooi karatepak bestellen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)657633227.

De trainingsintensiteit is zowel fysiek, stoten en trappen incasseren en conditioneel gezien, als mentaal precies op het niveau buiten je comfort zone,
wat je nodig hebt om verder te kunnen komen.
De lessen zijn zeker een aanrader. LEES MEER

Jasper

Ik kan mijn energie goed kwijt tijdens de lessen.

Ralph

Karate Moerdijk is naar mijn idee meer als een gewone karateschool. Het is laagdrempelig voor wanneer je er voor het eerst bent. LEES MEER

Peter

Super karate school met professionele en kundige leraren.

Sander

Ik vind het fijn dat ik mezelf leer verdedigen.

Mical

Wat is het leukste aan Karate Moerdijk? Dat ik vrienden heb gemaakt op de club en deze elke week kan zien tijdens de training.

Rens

Het leukste aan Karate Moerdijk vind ik de trainingen. Zowel de traditionele trainingen als de wedstrijdtrainingen.

Sven
X