fbpx
Proefles - Karate Moerdijk
Home » Karate les

Karate les

Bij Karate Moerdijk gevestigd in Zevenbergen geven wij les in het traditionele Goju-Ryu Karate-do. Karate betekent letterlijk ‘de lege hand’, omdat er geen wapens bij gebruikt worden. ‘Do’ betekent ‘leerweg’. Wij leren je dus de originele karatetechnieken. Het maakt niet uit hoe oud je bent en wat je niveau is, want iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Karate les voor iedereen

Als het aankomt op karate, hebben wij voor iedereen een geschikte les. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar zijn er Tijger trainingen en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar bieden wij jeugd karate aan. Ook voor volwassenen hebben wij karate lessen. Al deze lessen vinden plaats in een groep, maar wil je graag eens een personal training volgen bij Sensei Arno? Dat kan ook! Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw persoonlijke karatedoelen. Zo ga je zelfverzekerder een wedstrijd in of haal je eerder een nieuw band.

Vraag een proefles aan

Meld je aan voor een gratis proefles in Zevenbergen!

Heb je interesse in karate en wil je eens een les bij ons volgen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. In onze webshop kun je alvast een mooi karatepak bestellen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via ons online contactformulier of stuur een whatssappbericht naar +31 (0)657633227.

Kinderen - Karate Moerdijk