fbpx
Proefles - Karate Moerdijk
Home » Karate les

Karate les

Bij Karate Moerdijk in Willemstad en Zevenbergen geven wij les in het traditionele Goju-Ryu Karate-do. Karate betekent letterlijk ‘de lege hand’, omdat er geen wapens bij gebruikt worden. ‘Do’ betekent ‘leerweg’. Wij leren je dus de originele karatetechnieken. Het maakt niet uit hoe oud je bent en wat je niveau is, want iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Karate les voor iedereen in Moerdijk

Als het aankomt op karate, hebben wij voor iedereen een geschikte les in onze twee vestigingen in Moerdijk, namelijk in Willemstad en Zevenbergen. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar zijn er Tijger trainingen en voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar bieden wij jeugd karate aan. Dat is super educatief en het geeft kinderen op jonge leeftijd ook nog eens een stukje extra zelfverzekerdheid, wat altijd handig is. Ook voor volwassenen hebben wij karate lessen. Al deze lessen vinden plaats in een groep, maar wil je graag eens een personal training van de karate les volgen bij Sensei Arno bij onze vestingen in Willemstad en Zevenbergen? Dat is dat uiteraard mogelijk! Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw persoonlijke karatedoelen en behaal je die dankzij de motiverende coaching van Sensei Arno. Zo ga je zelfverzekerder een wedstrijd in of haal je eerder een nieuwe band bij een van onze twee vestigingen in Moerdijk (Zevenbergen en Willemstad). Bezoek ons gerust en ontdek de wereld van karate.

Vraag een proefles aan

Meld je aan voor een gratis proefles!

Heb je interesse in karate en wil je eens een les bij ons volgen in een van onze twee vestigingen in Moerdijk, namelijk Zevenbergen en Willemstad? Meld je dan aan voor een gratis proefles. In onze webshop kun je alvast een mooi karatepak bestellen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of stuur een whatsappbericht naar +31 (0)657633227.

Kinderen - Karate Moerdijk