fbpx
Proefles - Karate Moerdijk
Home » Karatepak kopen

Karatepak kopen

Naast het volgen van karate lessen, kun jij bij Karate Moerdijk ook een Hayashi karatepak kopen. Wij verkopen WKF approved karatepakken, waarmee je deel mag nemen aan officiële wedstrijden. Ook is ons logo op de pakken geborduurd, zodat het meteen duidelijk is dat je bij ons team hoort. Naast een Hayashi karatepak, kun je bij ons ook een trainingspak bestellen in de kleuren van Karate Moerdijk. Dit is een uniek item dat ieder lid graag draagt.

Eenvoudig online een Hayashi karatepak kopen

Wanneer je bij ons karate lessen volgt, is het natuurlijk wel zo leuk om een outfit te dragen met het logo van onze club erop. In onze webshop kun je een Hayashi karatepak kopen voor kinderen en volwassenen. De pakken zijn in diverse lengtematen verkrijgbaar, waardoor je altijd een passend pak vindt. Wanneer je bij ons karate beoefent, mag ons unieke trainingspak natuurlijk ook niet in je sportgarderobe ontbreken. Ook deze bestel je eenvoudig in de webshop.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Wij hebben alles voor karate

Naast trainingspakken en Hayashi karatepakken, kun je bij ons nog veel meer artikelen voor karate kopen. Zo bieden wij alle beschermers die je nodig heb voor sportkarate aan. Scheenbeschermers, handschoenen en bitjes, wij hebben het allemaal. Deze artikelen zijn ook in een pakket te bestellen. Ook rode en blauwe wedstrijd karatebanden zijn bij ons verkrijgbaar, net zoals Matsuru karatebanden voor senioren. Al kun je die laatste uiteraard pas bestellen na het behalen van het bijbehorende kyu- of dan-examen.

Plaats nu je bestelling!

Wil je ons karate trainingspak of Hayashi karatepak kopen? Bestel het dan nu in onze webshop. Zo loop je er tijdens trainingen en wedstrijden bij als een echte karateka. Heb je vragen over onze producten of bestelwijze? Neem dan contact op via ons online contactformulier of stuur een whatssappbericht naar +31 (0)657633227. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Kinderen - Karate Moerdijk