fbpx
Home » Kleuter Karate

Kleuter Karate 3 t/m 6 jaar

Wat is Kleuter Karate?

Uw kind heeft al op jonge leeftijd lichaamsbeweging nodig. Daarmee traint hij of zij onder andere spieren, evenwicht- en longinhoud. Kleuter Karate houdt de conditie van uw zoon of dochter op een natuurlijke manier op peil! En het leuke is: er wordt getraind in een echte karate-dojo en uw kind draagt een echt wit karatepak. Is uw zoon of dochter bijna 3 jaar of ouder? Dan kunt uw hem of haar opgeven voor een proefles.

Wat leert uw kind van Kleuter Karate?

We leren de kleinste karateka’s op een spelenderwijs de basisprincipes van karate. Bovendien stimuleert karate de controle die uw kind over zijn of haar lichaam heeft. Door de diversiteit aan oefeningen ontwikkelt uw kind motorische vaardigheden en daar heeft hij of zij levenslang profijt van.

Waarom Kleuter Karate?

We leren de karateka’s al op jonge leeftijd motorische vaardigheden aan zoals: snelheid, kracht, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Deze vaardigheden dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van uw kind. Als uw kind vroeg begint met sporten én door ouders positief wordt gestimuleerd, is de kans groter dat hij of zij op latere leeftijd minder kans heeft op gezondheidsproblemen. Bovendien leert uw kind dat bewegen leuk is; daardoor is de kans groter dat hij of zij ook op latere leeftijd zal blijven sporten en bewegen.

Wat heb je nodig om mee te doen?

Komt uw kind voor een proefles, dan volstaat een lange trainingsbroek en een t-shirt. Schrijf u uw kind officieel in? Dan ontvangt u een karatepak in de juiste maat en betaalt u eenmalig €25,- inschrijfkosten. Als ouder(s) verwachten wij dat u bij de karatelessen blijft kijken. Er zijn voldoende zitplaatsen naast de mat.

Waar en wanneer?

“t Trefpunt (zaal 5), Kristallaan 25 C, 4761 ZC Zevenbergen.
Op woensdag van 15.00 tot 15.45 uur.

Heeft u interesse, vraag dan een vrijblijvende proefles aan via onze website. Wij zullen u dan benaderen en een datum doorgeven wanneer uw kind op proef mag komen.

Wat kost Kleuter Karate?

De contributie voor Kleuter Karate bedraagt € 21,- per maand. Uw betaald eenmalig €25,- inschrijfgeld en u ontvangt een gratis karatepak. Daarnaast wordt uw kind lid van Seiwakai Holland. Dat is de bond waar wij onder vallen en daar betaald u jaarlijks een bijdrage van €15,-.

  • 15.00-15.45 uur

  • 45 min

  • 1 keer per week

  • €21,- per maand

Vraag nu een proefles aan!

Klik op de onderstaande button voor een proefles naar keuze.

Proefles Aanvragen

Welke thema's worden er aangeboden?

Vreemdelingen

In dit thema worden de tijgers getraind in om te gaan met vreemdelingen.

Pestkoppen

Wat zijn pestkoppen en hoe komen tijgers op tegen pestkoppen in verschillende situaties

Noodgevallen

In dit thema leren tijgers wat ze moeten doen in gevaarlijke omstandigheden en hoe ze dit voorkomen

samenwerken

In dit thema leren tijgers samen te werken met leeftijdgenootjes. Elkaar helpen en belang van een team inzien komt aan bod.

Fit en gezond

Tijgers worden getraind in het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Daarbij komt gezonde voeding ook aan bod

wereldwijde bewustwording

De tijgers leren in dit thema over dieren in het wild, cultuur, milieu en recycling

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact