fbpx
Home » Personal training karate

Personal Training Karate

Het is mogelijk om, naast de reguliere lessen, jezelf te verdiepen in de karatestof door middel van een personal karate training. Deze training wordt gegeven door Sensei Arno. In de personal training, zoals de term het eigenlijk al zegt, staat persoonlijke aandacht centraal. Je wordt begeleid in de door jouw gestelde karate-doelen. Enkele voorbeelden van karate-doelen kunnen zijn:

 • Het verbeteren van de basis van karate;
 • Voorbereiding op een kyu examen;
 • Voorbereiding op een dan examen;
 • Specifieke karate vormen waar je nog niet aan toe bent gekomen;
 • 1 op 1 wedstrijdtraining (kumite of kata) in techniek en mindset;
 • Budofit, conditie, kracht en martial arts workouts;
 • 1 op 1 training voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Volg een personal karate training om je persoonlijke doelen te bereiken

Een personal karate training is geschikt voor volwassenen en jeugdleden. De training is van toegevoegde waarde voor het realiseren van je doelen. Tot in de kleinste finesses wordt er uitgebreid gewerkt aan je onderbouwing en technieken. Met als doel om met meer zelfvertrouwen een examen of wedstrijd in te gaan of om jezelf beter te laten voelen over je eigen kunnen in de sport karate.

Boek losse trainingen in Zevenbergen

Indien je graag een losse personal karate training wilt, is het mogelijk om een eenmalige les te boeken.

 • Een losse personal training van 60 minuten kost € 50,-
 • Een losse personal training van 30 minuten kost € 25,-

Deze losse trainingen zijn uitermate geschikt als je onregelmatig traint of een verdieping wilt in een bepaald lesonderdeel.

Een strippenkaart is ook mogelijk

Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen met vijf of tien personal trainingen. Deze strippenkaart is twee seizoenen te gebruiken en persoonsgebonden. Het aanschaffen van een strippenkaart is mogelijk voor een persoon of voor twee personen. De prijzen zijn hetzelfde, alleen als je de strippenkaart voor twee personen afneemt is het wel noodzakelijk dat alle trainingen met de twee opgegeven mensen worden gedaan. De prijzen zijn als volgt:

 • Een strippenkaart van 5 trainingen voor 60 minuten kost € 225,-
 • Een strippenkaart van 5 trainingen voor 30 minuten kost € 112,50
 • Een strippenkaart van 10 trainingen voor 60 minuten kost € 380,-
 • Een strippenkaart van 10 trainingen voor 30 minuten kost € 190,-

Bij het afnemen van een strippenkaart is het mogelijk om vooraf een bepaald doel te stellen wat je wilt bereiken. Voordat de lessen starten wordt er een schema gemaakt met wat er wanneer wordt behandeld, zodat je weet wat je kunt verwachten. Er wordt samen met jou bekeken wat je precies wilt verbeteren of wilt leren, zodat de trainingen aansluiten bij hetgeen wat voor jou belangrijk is. Na het volgen van een traject merk je gegarandeerd verschil. Bij opzegging verliest de strippenkaart zijn geldigheid.

Hoe werkt het praktisch gezien?

Samen met sensei Arno kun je een datum en tijdstip afspreken voor een training in de dojo in Zevenbergen. Een personal karate training houdt dus in dat je een privé training van een heel of een half uur krijgt op een moment dat het voor beide partijen schikt. Sensei Arno beoefent al ruim 29 jaar Goju-Ryu Karate-do en geeft al meer dan 12 jaar les in karate. Hij heeft dus genoeg ervaring en de juiste kennis om een verdiepende training te geven, aangepast aan jouw persoonlijke doelen.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Ben je benieuwd wat personal karate training voor jouw kan betekenen? Spreek sensei Arno gerust aan voor of na de karateles, stuur een whatsappbericht naar +31 (0)657633227 of een e-mail naar info@karatemoerdijk.nl of vul ons contactformulier in.

Vraag nu een proefles aan!

Klik op de onderstaande button voor een proefles naar keuze.

Proefles Aanvragen

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Webshop

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

Jeugd Sportfonds

Karate Moerdijk werkt samen met het jeugdsportfonds. Alle kinderen moeten kunnen sporten. Klik op de link hierboven en je kunt meer lezen over hoe de procedure werkt.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact