fbpx
Home » Recensies

Recensies van Karate Moerdijk

Kids - Karate Moerdijk

Mical; Ik vind het fijn dat ik mezelf leer verdedigen. Ralph; ik kan mijn energie goed kwijt tijdens de lessen.

Mica van der Waal en Ralph van Bekhoven

Recensie - Karate Moerdijk

Wat is het leukste aan Karate Moerdijk? ” Dat ik vrienden heb gemaakt op de club en deze elke week kan zien tijdens de training.

Rens van Elk

Recensie - Karate Moerdijk

Het leukste aan Karate Moerdijk vind ik de trainingen. Zowel de wedstrijdtrainingen als de traditionele trainingen.

Sven van der Waal

Recensie - Karate Moerdijk

Ik vind het leuk dat ik mijn energie kwijt kan tijdens de karate training. Mijn favoriete oefening is het ontwijken met de noodles.

Geert van Gelder

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Webshop

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

Jeugd Sportfonds

Karate Moerdijk werkt samen met het jeugdsportfonds. Alle kinderen moeten kunnen sporten. Klik op de link hierboven en je kunt meer lezen over hoe de procedure werkt.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact