fbpx
Home » Scholen

Karate Moerdijk voor basisscholen

Weerbaarheidscursus voor de in de klas

De Cursus Weerbaarheid is een interactieve cursus van afzonderlijke trainingen voor de hele klas of een samengestelde groep. De cursus bestaat uit 7 lessen van 45 minuten. De trainingen zijn bestemt voor het basisonderwijs voor groep 5 t/m 8. De trainer behandeld de thema’s:

  • stevig staan
  • grenzen herkennen en stellen
  • lichaamstaal
  • afweren en ontwijken (2 lessen)
  • hulp vragen en hulp bieden
  • vertrouwen in jezelf en de ander

Kinderen die in groep 8 zitten op het basisonderwijs kunnen we ook een brugklas training aanbieden als voorbereiding op de middelbare schooltijd. Het vergroten van zelfvertrouwen, vormen van een eigen mening en het leren omgaan met invloeden van buitenaf komen hier zeker in terug. Wat vragen wij van de school? Een vrije tijds ruimte waar iedereen kan bewegen en aanwezigheid van een leerkracht. Geïnteresseerd neem contact met ons op via het contactformulier.

Karate workshop op basisscholen

We verzorgen in de klas op basisscholen ook karate workshops. Bijvoorbeeld bij koningsdag of een ander evenement, of als er tijdens de gymlessen behoefte is aan kennismaking met karatesport. We werken samen met Meer Moerdijk en zijn via de buurtsportcoaches ook bereikbaar.

Vraag nu een proefles aan!

Klik op de onderstaande button voor een proefles naar keuze.

Proefles Aanvragen

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Clubkleding

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

WEBSHOP

Je karatepak, bescherming en alles wat je nodig hebt voor de karateles bestellen in de webshop! Je kunt de artikelen laten bezorgen of ophalen in de les.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact