fbpx
Home » Wedstrijdcommissie

Wedstrijd Commissie

De Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) van Karate Moerdijk is zeer betrokken bij de wedstrijdselectie van Karate Moerdijk. Alle WOC leden zijn ook coach op toernooien waar Karate Moerdijk naartoe gaat. De WOC heeft als doel om de wedstrijdkarateka’s van Karate Moerdijk zo goed mogelijk te begeleiden in hun sportkarate carrière. Ongeacht het niveau. Hierbij hoort coachen, individuele aandacht, sponsoring, gerichte trainingen verzorgen.  Daarnaast zijn de WOC leden ook vrijwilliger op het jaarlijks georganiseerde Karate Moerdijk toernooi.

Arno Yarzagaray profielfoto - Karate Moerdijk

Arno Yarzagaray

Sensei Jan - Karate Moerdijk

Jan van Elk

Jeannette Fraikin - Karate Moerdijk

Jeannette Fraikin

Govert Hollemans - Karate Moerdijk

Govert Hollemans

Meer over Karate Moerdijk

Doyo Trainingen

Doyo Trainingen, is partner van Karate Moerdijk en biedt cursussen en workshops in persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid aan voor bedrijven en scholen.

LESGEVERS

Al onze trainers zijn gescreend en hebben een verklaring omtrent goed gedrag. Ieder jaar volgen onze trainers een bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden.

PRIJZEN

Bij het aanmelden voor karate is een Seiwakai Holland lidmaatschap noodzakelijk. Bij Karate Moerdijk hanteren wij scherpe prijzen voor de lessen die wij aanbieden.

Webshop

Karatepakken, handschoenen, scheenbeschermers, banden en bitjes kun je direct aanschaffen in onze webshop. De sensei zorgt dat je de bestelde spullen in de les ontvangt.

Jeugd Sportfonds

Karate Moerdijk werkt samen met het jeugdsportfonds. Alle kinderen moeten kunnen sporten. Klik op de link hierboven en je kunt meer lezen over hoe de procedure werkt.

Neem contact op!

Voor meer informatie over Karate Moerdijk en het lesaanbod.

Contact