fbpx

Karate Moerdijk

GOJU-RYU KARATE-DO

Seiwakai & JKF Gojukai

Karate Moerdijk verzorgt trainingen voor jong & oud in Willemstad en Zevenbergen.
Leden kunnen rekenen op een goed pedagogisch en veilig sportklimaat

Bekijk ons aanbod

Home » Zelfverdedigingssport

Zelfverdedigingssport

Karate is zelfverdedigingssport die is ontstaan op Okinawa, een Japans eiland. Van oorsprong was het een zelfverdedigingssport. Niet voor niets is er een belangrijk gezegde dat zegt dat er in karate ‘geen eerste aanval is’. Dit betekent dat een karateka nooit iemand mag aanvallen als die persoon hem of haar niet eerst heeft aangevallen. Naast een zelfverdedigingssport is karate tegenwoordig ook een recreatie- en wedstrijdsport, die in veel landen beoefend wordt.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Een zelfverdedigingssport voor alle leeftijden

Karate betekent letterlijk ‘de lege hand’. Dit omdat er geen wapens bij gebruikt worden. Men vecht alleen met het lichaam. Karate is erg leerzaam voor kinderen. Ze leren er respect en sociale vaardigheden door en ook hun motoriek verbetert door het beoefenen van deze sport. Bovendien geeft het hun zelfvertrouwen een boost en zijn ze in staat beter voor zichzelf op te komen. Ook voor volwassenen is deze zelfverdedigingssport nuttig. Je voelt je er sterker door en verbrand tijdens een training veel calorieën.

Volg een gratis proefles!

Bij Karate Moerdijk zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom om lessen te volgen in deze mooie zelfverdedigingssport. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, want zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. Volg eens een gratis proefles en ontdek je talent! Heb je vragen? Stel ze gerust via het online contactformulier of stuur een whatssappbericht naar +31 (0)657633227. Wij helpen je graag.

Vraag een proefles aan

De trainingsintensiteit is zowel fysiek, stoten en trappen incasseren en conditioneel gezien, als mentaal precies op het niveau buiten je comfort zone,
wat je nodig hebt om verder te kunnen komen.
De lessen zijn zeker een aanrader. LEES MEER

Jasper

Ik kan mijn energie goed kwijt tijdens de lessen.

Ralph

Karate Moerdijk is naar mijn idee meer als een gewone karateschool. Het is laagdrempelig voor wanneer je er voor het eerst bent. LEES MEER

Peter

Super karate school met professionele en kundige leraren.

Sander

Ik vind het fijn dat ik mezelf leer verdedigen.

Mical

Wat is het leukste aan Karate Moerdijk? Dat ik vrienden heb gemaakt op de club en deze elke week kan zien tijdens de training.

Rens

Het leukste aan Karate Moerdijk vind ik de trainingen. Zowel de traditionele trainingen als de wedstrijdtrainingen.

Sven
X