fbpx
Proefles - Karate Moerdijk
Home » Zelfverdedigingssport

Zelfverdedigingssport

Karate is zelfverdedigingssport die is ontstaan op Okinawa, een Japans eiland. Van oorsprong was het een zelfverdedigingssport. Niet voor niets is er een belangrijk gezegde dat zegt dat er in karate ‘geen eerste aanval is’. Dit betekent dat een karateka nooit iemand mag aanvallen als die persoon hem of haar niet eerst heeft aangevallen. Naast een zelfverdedigingssport is karate tegenwoordig ook een recreatie- en wedstrijdsport, die in veel landen beoefend wordt.

Online bestellen

Bij ons kun je makkelijk en snel karatepakken, trainingspakken en beschermers kopen. Bekijk snel onze webshop!

Ga naar onze webshop

Wedstrijden - Karate Moerdijk
Karateles - Karate Moerdijk

Een zelfverdedigingssport voor alle leeftijden

Karate betekent letterlijk ‘de lege hand’. Dit omdat er geen wapens bij gebruikt worden. Men vecht alleen met het lichaam. Karate is erg leerzaam voor kinderen. Ze leren er respect en sociale vaardigheden door en ook hun motoriek verbetert door het beoefenen van deze sport. Bovendien geeft het hun zelfvertrouwen een boost en zijn ze in staat beter voor zichzelf op te komen. Ook voor volwassenen is deze zelfverdedigingssport nuttig. Je voelt je er sterker door en verbrand tijdens een training veel calorieën.

Volg een gratis proefles!

Bij Karate Moerdijk zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom om lessen te volgen in deze mooie zelfverdedigingssport. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, want zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. Volg eens een gratis proefles en ontdek je talent! Heb je vragen? Stel ze gerust via het online contactformulier of stuur een whatssappbericht naar +31 (0)657633227. Wij helpen je graag.

Kinderen - Karate Moerdijk